Geen producten gevonden...

Zoeken

0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00


Binnen vrijwel iedere woning of bedrijf is een paneel radiator een onmisbaar verwarmingselement. Een paneel radiator bestaat uit panelen en convectoren. Een groot voordeel van paneelradiatoren is de snelle warmteafgifte dankzij de ruimte tussen de panelen. Bij Saniglow vindt u een ruim gamma paneelradiatoren van diverse merken. Deze stijlvolle verwarming wordt vaak toegepast in kantoren, slaapkamers, woonkamers, keukens en woonkamers. Dankzij de scherpe prijzen die wij hanteren weet u zeker dat u nooit te veel hoeft te betalen.

Vermogen paneel radiator

Dankzij ons ruime gamma vindt u altijd een geschikte paneel radiator die aan uw wensen voldoet. Bij de aanschaf dient u te letten op het vermogen van de radiator, dit noemen we wattage. Een radiator kent een type 10, 11, 20, 21, 22 en 33. Het typenummer is een verwijzing naar het aantal panelen en convectoren. Het eerste cijfer staat voor het aantal platen, het tweede cijfer voor het aantal convectoren. Een type 22 heeft dus 2 platen en 2 convectoren. Een hoger type betekent een hogere warmteafgifte.

Deskundigheid en klantgerichtheid

De gewenste paneel radiator gevonden? Plaats uw bestelling gemakkelijk online. Wij bezorgen door heel België en Nederland. Al velen jaren is Saniglow specialist op het gebied op sanitair en verwarming. Naast ons grote aanbod kunt u bij ons eveneens terecht voor advies. Wij kunnen u onze expertise aanbieden op diverse vlakken en begeleiden u graag tijdens uw aankoop. Heeft u een vraag over een artikel? Laat uw gegevens na en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »