Geen producten gevonden...

Zoeken

0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00


Een standaard radiator heeft 4 zijaansluitingen. Aan iedere kant boven en onder een aansluiting. Er worden twee aansluitingen gebruikt voor de aanvoer en retour van water. De warmwater aanvoer wordt rechtsboven of linksboven geplaatst. Op de onderste aansluiting komt de retour. Bij een radiator met een onderaansluiting zijn er naast deze 4 aansluitingen nog 2 of 4 aansluitingen aan de onderkant te vinden. Diverse radiatoren uit ons gamma beschikken over een midden onderaansluiting. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige radiatoren van topmerken zoals Quinn Compla, Korado Koralux en  Wiesbaden Elara.

Voor welke situatie is een onderaansluiting geschikt

Indien leidingen uit de vloer komen of naast elkaar laag in de muur is een radiator met midden onderaansluiting een ideale oplossing. Het warme water wordt bij deze radiator door de binnenzijde gevoerd en komt binnen ter hoogte van een zijaansluiting. Hier wordt het ventiel geplaatst. We zetten graag een aantal voordelen van een radiator met onderaansluiting voor u op een rijtje:

  • Vrijwel geen leidingen zichtbaar
  • Bediening direct via de radiator via het ventiel
  • Doordat de leidingen zich onder de radiator bevinden blijft er meer vrije muur over.

Wij staan voor u klaar

Een radiator met middenonderaansluiting gevonden die aan uw wensen voldoen? Plaats uw bestelling online en wij zorgen ervoor dat u uw aankoop zo snel mogelijk ontvangt. Saniglow bezorgt door heel België en Nederland. Bij een besteding vanaf € 100,- zijn de verzendkosten gratis. Heeft u vragen? Wij staan graag voor u klaar om u van advies te voorzien en begeleiden u tijdens uw aankoop.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »