Geen producten gevonden...

Zoeken

0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00


Bent u op zoek naar de perfecte tussenweg tussen een paneelradiator en een designradiator? Dan is een vlakke radiator de uitstekende keus. Een vlakke radiator geeft een prachtige luxe uitstraling, zonder concessies te doen op het warmtevermogen van de radiator. De volledig vlakke afwerking van zowel de voorplaat als de zijpanelen maakt de vlakke radiator een mooi strak exemplaar voor in uw woning, om welke ruimte het ook gaat.

Optimale warmteafgifte van de vlakke radiator

Naast een mooie, luxe uitstraling is het natuurlijk minstens zo belangrijk dat uw radiator u voorziet van behaaglijke warmte. De vlakke radiator heeft een bovenrooster dat in bijna alle gevallen voorzien is van spijlen, zodat de warmteafgifte van de radiator optimaal is. Dit maakt de vlakke radiator de ideale tussenweg tussen een paneelradiator en een designradiator. U hoeft zowel op de uitstraling als op de warmteafgifte geen concessies te doen, terwijl dat bij een paneel- of designradiator vaak wel het geval is. Paneelradiatoren voldoen vaak niet aan het schoonheidsplaatje, en designradiatoren schieten qua vermogen vaak tekort. Met een vlakke radiator kiest u voor het beste van twee werelden.

Persoonlijk advies van Saniglow

U heeft de keuze uit diverse merken en uitvoeringen vlakke radiatoren. Wilt u bijvoorbeeld een horizontale of een verticale vlakke radiator? Bij Saniglow beschikken we over jarenlange ervaring waardoor we u van persoonlijk, specialistisch advies kunnen voorzien. Zo weet u zeker dat u straks de perfecte vlakke radiator in uw huis geplaatst krijgt.

Vlakke radiator online bestellen

Saniglow levert bestellingen door heel België. Tevens kunt u ervoor kiezen om de door u bestelde vlakke radiator op te halen in onze toonzaal/magazijn in Merksplas. Neemt u gerust contact op indien u meer informatie wenst over de diverse mogelijkheden of over de installatie van de radiator. Saniglow staat voor u klaar!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »