Geen producten gevonden...

Zoeken

0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00


Om uw sanitaire voorzieningen en cv-ketel zo goed mogelijk te laten functioneren, is goed leidingwerk van groot belang. Goed leidingwerk hangt samen met het juist instaleren ervan en uiteraard met hoogwaardige kwaliteitsproducten. Zowel in de keuken, badkamer en het toilet heeft u te maken met (water)leidingen. Niet elke leiding heeft dezelfde diameter. Bij ons vindt u daarom producten in diverse afmetingen, zodat er altijd een geschikte maat tussen zit.

Wat voor soort leidingwerk vindt u in ons assortiment?

  • Cv-verdelers
  • Knelkoppelingen van messing
  • Knelkoppelingen van nikkel
  • Leiding beugels
  • Leiding rozetten
  • Overgangsadapters
  • Drukverhogingspomp

Bij ons vindt u zowel knelkoppelingen van messing en nikkel. Hiermee kunt u water- of gasleidingen aan elkaar koppelen zonder te lassen of solderen. Een knelkoppeling bestaat uit twee onderdelen, een moer met binnenschroefdraad en een tweezijdige conische binnenring. Deze worden allebei om de leiding geschoven. Ook enkele of dubbele cv-klembeugels van plastic of kunststof vindt u bij ons. Bekijk onze verdelers indien u op zoek bent naar een gemakkelijk en montagevriendelijk model voor uw vloerverwarming. Wilt u de gaten van de leidingdoorvoer afdekken? In ons assortiment vindt u diverse afmetingen rozetten.

Meer informatie

Heeft u een vraag over een van onze producten in de categorie leidingwerk? Neem gerust contact met ons op. Dankzij jarenlange ervaring in deze branche zijn wij specialist op het gebied van verwarming en sanitair. Wij beantwoorden uw vragen graag en voorzien u altijd van gedegen advies. Naast scherpe prijzen bent u bij ons ook verzekerd van de beste service. Wij verzenden gratis naar heel België bij een bestelling vanaf €100. Tevens heeft u bij ons maar liefst 30 dagen bedenktijd. Naast leidingwerk beschikken wij ook over vele andere producten zoals badkamermeubels, douchecabines, kranen, radiatoren, baden en nog veel meer!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »