Geen producten gevonden...

Zoeken

0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00


Uw nieuwe radiator ophangen hoeft geen lastig karwei te zijn! In de meeste gevallen wordt er bevestigingsmateriaal bij het product zelf geleverd. Indien u een andere bevestiging wenst, heeft u bij Saniglow de mogelijkheid te kiezen uit een andere radiator bevestiging. Let bij het bestellen van een nieuwe radiator op het type radiator en de afmeting.

Hoe plaats u een radiator?

Om het u wat gemakkelijker te maken, geven wij een aantal tips hoe u het beste een radiator kan plaatsen en bevestigen:

  • Bepaal op welke plek u de radiator wilt plaatsen. Het is raadzaam dit op een koude plek te doen, zoals onder een raam of op een buitenmuur.
  • Zorg ervoor dat u alle benodigdheden binnen handbereik hebt liggen voordat u begint met het bevestigen van de radiator.
  • Indien u de radiator wenst op te hangen dient er luchtcirculatie mogelijk te zijn langs de radiator. Houd zowel onder als boven 10 centimeter vrij en minimaal 5 centimeter tussen de muur en radiator.
  • Teken eventuele radiator wandbeugels waterpas af op de muur.
  • Tikken van de radiator kan veroorzaakt worden doordat de pijp krimpt en uitzet. Dit geluid voorkomen? Maak dan het gat in de muur een tikkeltje groter dan de diameter van de pijp.
  • Wilt u gebruik maken van een thermostaatkraan? Wij adviseren deze niet omhoog te plaatsen, dit kan een nadelig effect hebben op de temperatuurregeling.

Vloer- en wandbevestiging

In ons assortiment vindt u zowel radiator bevestiging voor de vloer en wand. Kortom, wij bieden alles waar u naar op zoek bent om uw radiator perfect te monteren op een plaats naar keuze. Plaats uw bestelling online en ontvang deze binnen drie werkdagen thuis. Heeft u een vraag of wilt u advies? Twijfel niet en neem contact met ons op. Bij Saniglow bent u verzekerd van professioneel advies. Wij zijn uw betrouwbare partner op het gebied van sanitair en verwarming.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »