Geen producten gevonden...

Zoeken

0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00


Stijlvolle handdoekradiatoren, beschikbaar in zwart, wit en antraciet. In diverse kleuren en diverse afmetingen, bijvoorbeeld met een breedte van 30, 40 of 45cm. Op die manier zorgen wij voor de handdoekradiator die u nodig heeft in de badkamer. Met een stijlvol design en voldoende verwarmingscapaciteit.

Gebruik de handdoekradiatoren om uw handdoeken sneller te drogen en bovendien de badkamer te verwarmen. Dankzij het stijlvolle design zijn ze een mooie aanvulling op de rest van het interieur in uw sanitair. Beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen, zodat u daar online op uw gemak een keuze uit kunt maken.

Handdoekradiator in zwart, wit of antraciet

De handdoekradiatoren zijn beschikbaar in zwart, wit en antraciet. We maken het u daarmee graag gemakkelijk om de kleur af te stemmen op de tegels op de wand of de andere badkamermeubelen die u heeft staan. In alle gevallen heeft u de keuze uit meerdere afmetingen.

Tip: benieuwd naar de benodigde capaciteit voor de handdoekradiator? Neem contact met ons op, dan denken we graag met u mee.

De handdoekradiatoren kunt u verticaal bevestigen, waardoor er slechts beperkte breedte benodigd is op de wand. Het maakt de toepassing van de radiatoren eenvoudig en compact, terwijl u daarmee toch voldoende verwarmingscapaciteit beschikbaar heeft.

Handdoekradiatoren

Afmeting: 30, 40, 45cm breed

De handdoekradiatoren zijn beschikbaar in diverse kleuren en verschillende afmetingen. Zoekt u naar 30, 40 of 45cm breed? Of naar een andere breedte voor in de badkamer? Net als bij de verticale designradiatoren heeft u de keuze uit een breed assortiment.

Uiteraard kunt u de handdoekradiatoren eenvoudig online kopen, gewoon bij ons vanuit de webshop. We maken uw bestelling meteen in orde en bestelt u voor minimaal €100? Dan is de bezorging in België gewoon gratis. Standaard met 30 dagen bedenktijd en altijd op basis van onze goede service en deskundige advies. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »