Geen producten gevonden...

Zoeken

0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00


Verticale designradiatoren zijn uitstekend geschikt voor de woonkamer, net als voor de meer compacte ruimtes in huis. Bespaar ruimte in de breedte, terwijl u ondertussen toch een groot vermogen kunt plaatsen.

De verticale designradiatoren hebben een prachtig ontwerp en misstaan daardoor niet in de woonkamer of slaapkamer. Tegelijkertijd kunt u de radiatoren plaatsen in een smalle gang of de hal, omdat u daarmee de breedte niet in hoeft.

Voordelen van een verticale radiator

Benieuwd naar de voordelen van verticale designradiatoren? We zetten er een paar voor u op een rij:

  • Ook geschikt voor compacte ruimtes
  • Beschikbaar in diverse ontwerpen
  • Voldoen aan strenge Europese normen
  • Hoge kwaliteit verticale designradiatoren

Geen lange muur beschikbaar, maar wel behoefte aan vermogen voor de verwarming? Dan is een verticale oplossing de beste. Dankzij de diverse ontwerpen en designs kiest u eenvoudig een model dat u goed kwijt kunt. Uiteraard kunt u rekenen op verticale designradiatoren van topmerken zoals Copa, Vasco, Koratherm, Korado en Wiesbaden.

 

verticale designradiatoren

Verticale designradiator in 2000, 3000, 3500, 4000 watt

Benieuwd naar de vermogens van verticale designradiatoren? Kies een model van 2000, 3000, 3500 of 4000 watt. Op die manier hoeft u het nergens in huis koud te hebben, ook wanneer er onvoldoende ruimte in de breedte beschikbaar is.

Bekijk naast de verticale designradiatoren ook onze paneelradiatoren. We helpen u op die manier graag de complete verwarming samen te stellen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »